Storie'piccerelle

Filed under: by: Invizibilul



De cand ma stiu imi place italiana ... ascult si acu cu o mare placere toti acei cantareti italieni care ii auzeam in copilarie si pe care parca ii intelegeam desi nu invatasem niciodata italiana.

Eros Ramazotti - cu melodii ca: Cose de la vita, La Nostra Vita, Stella Gemella, Piu' bella cosa si multe altele;

Francesco Napoli - in special cu melodia din 75: Balla balla;

Jovanotti - cu Ciao mama, L'ombelico Del Mondo si Mi Fido Di Te;

Laura Pausini - cu melodii ca: Come Si Fa, E ritorno da te, In assentza di te, La Solitudine, Non C'e si Strani Amori;

Ricchi e Poveri - Acapulco, Come vorrei, Cosa sei si Piccolo amore;

Tiziano Ferro - cu melodii mai recente dar preferate de inimioara mea precum: Imbranato;

Toto Cotugno - Felicita, Insieme si Italiano Vero;

Adriano Celentano, Albano, Zucchero, Maria Nazionale precum si multi altii ii voi asculta oricand cu o deosebita placere pentu ca melodiile lor imi merg direct la inimioara.

Uneori cand ascult unele din aceste melodii mi se lacrimeaza ochisorii... au atatea sentimente in ele si transmit o stare atat de umana si profunda ca imi da furnicaturi pe piele. Exprima iubire, pasiune si romantism... lucruri nesemnificative pentru unii in zilele noastre dar de o importnata de nemasurat, aceste mici si simple lucruri care ne alinta uneori ca adierea vantului, ca briza marii cu noi pe nisipul umed privind valurile si simtind marea, cu visele si sperantele noastre cu inimioara care parca bate din ce in ce mai tare si vrea sa iasa din pipept si sa simta totul, sa traiasca din plin si mai ales sa iubeasca.

Acu ceva saptamani am avut cam 3 zile in care ma intepa inima ... o durere fizica care insa nu se poate compara cu altfel de dureri pe care le simtim cu totii uneori, durere la care parca am fost imun si pana si acea intepatura parca ma anunta ca inimioara mea inca traieste si vrea sa simta mai profund si mai mult, ca vrea sa faca ceea ce stie ea mai bine si anume sa iubeasca si sa se simta iubita.

Am spus si inca sustin ca probabil m-am nascut in alt secol sau poate am trait o viata anterioara mult mai profunda si intensa incat de cele mai multe ori simt ca parca as fi de pe luna si nu mi se potriveste aceste timpuri in care traiesc insa asta nu inseamana ca voi renunta la aceasta calatorie, ma voi adapta si voi stii sa fac acele lucruri care imi plac... :) si astfel restul va veni de la sine!

O seara cat mai frumoasa va doresc si va las cu o melodie care deasemenea imi aduce frumoase amintiri din trecut.




~Invizibilul~

1 Comentarii:

On 16 mai 2010 la 18:32 , Dănuţa spunea...

Ciao! Te rog mult de tot daca ma poti ajuta sa inteleg mai bine versurile piesei "Storie piccerelle"...Imi place enorm,dar nu ma pricep foarte bine la italiana...Multumesc,o seara frumoasa sa ai! :)

 
Related Posts with Thumbnails

Sustinem:

sigur.info-internet mai sigur pentru copii ROMANE, FII MAI NEAMT! banner_tinta_modificat-125x125 Forum si bloguri ecologice
. Recensamantul Bloggerilor .